|
| evans | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
adm ten, którego imienia nie wolno wymawiać
Liczba postów : 191 Registration date : 07/08/2008
| Temat: evans Czw Sie 07, 2008 10:09 pm | |
| | |
| | | jasper nowość
Liczba postów : 11 Age : 35 Registration date : 08/08/2008
| Temat: Re: evans Pią Sie 08, 2008 12:01 pm | |
| wyszedł, z davidoffem w ustach. to, że miał papierosa, nie znaczy, że go palił, rajt? zmrużył oczy, od słońca, oho, trzeba zrobić dział pogoda i wyjął z kieszeni rurek swoją czarną zippo. | |
| | | PRADA nowość
Liczba postów : 21 Age : 34 Registration date : 07/08/2008
| Temat: Re: evans Pią Sie 08, 2008 12:09 pm | |
| szła oxford street, co wiązało się z tym, że minęła sklep evans, pijąc podwójnego starbaksiane espresso i odrobinę chwiejąc się na szpilkach, bo potrąciła ją jakaś emigrantka z kolumbii. szybko przejrzała się w witrynie sklepowej i dochodząc do wniosku, że jak zawsze dobrze wygląda, co nie, ruszyła dalej. | |
| | | jasper nowość
| Temat: Re: evans Pią Sie 08, 2008 12:12 pm | |
| skromna. jasper nie przeglądał się sklepowej wystawie, a tyłkowi prady. przykro mi? prawie podpalił sobie rękę, zamiast papierosa, ale w końcu udało mu się yy dotrzeć! i zapalił. nikotynka w płucach, była dla niego zbawieniem. ruszył szybkim krokiem za pradą, nie wiedząc, że to prada, potrącając też niektórych ludzi, ale kto by się przejmował. - hm, hej, eeej w którą stronę starbucks? - nie to, że on prawie się wychował na oxford street i dokładnie wiedział, w którą stronę starbucks, ale co miał powiedzieć, to nie poznań, tutaj nie wjebują kebabów. <3 | |
| | | PRADA nowość
| Temat: Re: evans Pią Sie 08, 2008 12:16 pm | |
| to teraz się razem pojarajmy https://2img.net/h/i62.photobucket.com/albums/h107/trf_album/l_13c54e8c671e5e3a4b527ba00fc6c7d0.jpg <3333333333333333333333333333 faktycznie, tylko w poznaniu wjebują kebaby <3 prada zwróciła twarz w jego stronę, bo praktycznie ją dogonił i szedł obok, rajt? zatrzymała się, początkowo mierząc go wzrokiem, a gdy doszła do wniosku, że go nie zignoruje, bo wydaje się milusi, odpowiedziała, unosząc lewą brew, że tuż za jego plecami. i wskazała dłonią, w której trzymala ów kubeczek ze swoim espresso. poprawiła jedwabny szalik burberry, wystający zza kołnierza skórzanej ramoneski. | |
| | | jasper nowość
| Temat: Re: evans Pią Sie 08, 2008 12:29 pm | |
| okej, a jasper chciał wjebać kebaba z pradą. ..... .. . .... . . okej, cicho :d. gdyby to był ktoś pokroju noasia, to pewnie by się zaczerwienił i nie wiedział co powiedzieć. ale jasper, jest osobą zbyt pewną siebie, by tak się stało. obdarzył pradę uśmiechem, raczej szerokim. - no jasne, wiem. wychowałem się w londynie. jestem jasper - powiedział otwarcie, przyglądając się pradzie. oblizał spierzchnięte usta, ale to nie miało znaczyć, że wjebie z nią kebaba, tylko po prostu miał spierzchnięte usta, rajt? | |
| | | PRADA nowość
| Temat: Re: evans Pią Sie 08, 2008 12:51 pm | |
| - prada. - odpowiedziała, początkowo patrząc w bok i pijąc kawę. potem wbiła w niego wzrok, nie wszyscy za tym przepadali, pierwszoklasistki bały się Prady :c okej, nieważne. uśmiechnęła się do niego, pomyślała, że jest niczego sobie. wydawał się jej znajomy, ale nie miała pojęcia, skąd mogłaby go kojarzyć. zazwyczaj to ludzie kojarzyli ją. | |
| | | jasper nowość
| Temat: Re: evans Pią Sie 08, 2008 12:57 pm | |
| zmrużył lewe oko, zastanawiając się nad tym, czy woli żeby padało, czy woli żeby świeciło słońce. póki co pierwsza opcja była lepsza, ale tym się nie przejmujmy, bo w gruncie rzeczy słońce świeciło, rajt? - prada? masz coś wspólnego z siecią tych sklepów? - bo może jej rodzice są założycielami. okej, rodzice to raczej niemożliwe. poza tym, prada miała raczej przyjemny wyraz twarzy i zwierzę ci się, że jasper jej się nie bał. | |
| | | PRADA nowość
| Temat: Re: evans Pią Sie 08, 2008 1:05 pm | |
| roześmiała się, bo przecież właścicielką prady jest miuccia prada, conie. - hej, nie. po prostu moja matka obsesyjnie kupowała jej torebki jak była ze mną w ciąży i i i chciała, żebym miała oryginalne imię, co chyba jej się udało. i chciała zrobić na złość moim konserwatywnym angielskim dziadkom ze strony ojca. - przygryzła papierową krawędź kubka, ciągle się uśmiechając. i jako, że słoneczko świeciło, miała na czubku głowy swoje rajbany! | |
| | | jasper nowość
| Temat: Re: evans Pią Sie 08, 2008 1:09 pm | |
| - no, to w sumie bardzo kreatywne z jej strony. w mojej klasie w liceum było chyba z cztery kate, trzy sophie i pięciu matthew - przewrócił oczami, przyglądając jej się kątem oka - jasper to też raczej pospolite imię, ale moja mama już tak ma. no wiesz, mój brat nazywa się martin. pochodzisz z londynu, prawda? podrapał się po ciepłym, zapewne nagrzanym od słońca karczku. | |
| | | PRADA nowość
| Temat: Re: evans Pią Sie 08, 2008 1:14 pm | |
| pokiwała twierdząco głową, szukając w zasięgu wzroku śmietnika. - jasper? - zwróciła się do niego. - w sumie to rzadkie imię. jak byłam dzieckiem to znałam jednego jaspera, chyba jakiś syn znajomych. - przyznała, taka mala retrospektywa jej jakże udanego i w ogóle cudownego życia. podrapała się po policzku. | |
| | | jasper nowość
| Temat: Re: evans Pią Sie 08, 2008 1:22 pm | |
| - no nieważne. słychac, że jesteś z londynu. pełno tutaj obcokrajowców, którzy myślą, że potrafią mówić tak jak my. to znaczy, ja nie jestem rasistą, pójdziesz ze mną dziś na drinka? huh, jest za gorąco - no cóż, to było takie typowe dla jasperka, mówił szybko, dużo i pomieszanie, aczkolwiek mogła wyłapać jego propozycję z całego monologu. | |
| | | PRADA nowość
| Temat: Re: evans Pią Sie 08, 2008 1:29 pm | |
| - teraz? czy wieczorem? - osobiście nie miała nic przeciwko, żeby iść na drinka teraz, co z tego, że zerwala się z biologii i powinna grzecznie siedzieć w szkole. jej było trochę zimno, ale newermajnd, nie podzieliła się tym z jasperkiem, mjuczja by mu już opowiedziała o śmierci jej rybki, ale prada była bardziej zachowawcza, przynajmniej na początku. - masz papierosy? - zapytała, bo przypomniała sobie, że chyba coś palił, jak ją zagaił. uśmiechnęła się do niego, jak słodko! | |
| | | jasper nowość
| Temat: Re: evans Pią Sie 08, 2008 1:32 pm | |
| są wakacje, jaka biologia. - raczej wieczorem, mam jeszcze kilka spraw do załatwienia na mieście - no, ja też, w zasadzie to zaraz wychodzę, ale póki co robię się, conie. spoglądał na długie nogi prady i......zamknij się mózgu. no cóż, jasper to taki mały penisek, to znaczy z jego peniskiem jest wszystko w porządku i wcale nie jest mały, ale właśnie. zamiast mózgiem, to myśli penisem. i jajami. przykro mi? - mógłbym na przykład po ciebie wpaść, o dwudziestej? chyba, że wolisz wcześniej, ja w zasadzie będę wolny już od siedemnastej. | |
| | | PRADA nowość
| Temat: Re: evans Pią Sie 08, 2008 1:37 pm | |
| sori bambino. - hm, trudno mi powiedzieć. - przyznała szczerze, nie wiedziała, czy super dziadkowie nie wpadają z wizytą, a poza tym słyszała, że jej pseudo kolega edi jest w mieście :d - umówmy się na telefon. - wyciągnęła komórkę z kieszeni, gotowa zapisać jego numer. | |
| | | jasper nowość
| Temat: Re: evans Pią Sie 08, 2008 1:42 pm | |
| - w porządku. daj mi swój numer i do ciebie zadzwonię, okej? - wyjął też swoją komórkę, której mu jeszcze nie zrobiłam, ale zrobię. rzucił uśmiech numer cztery w stronę dwóch dziewczyn przechodzących nieopodal, a one tylko zachichotały. no cóż. | |
| | | PRADA nowość
| Temat: Re: evans Pią Sie 08, 2008 1:43 pm | |
| nie zachichotały, tylko zakrztusiły się kebabem,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, podała mu numer, uśmiechnęła się, cmoknęła go w policzek i poszła! onajestzamiła. | |
| | | jasper nowość
| Temat: Re: evans Pią Sie 08, 2008 1:46 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: evans | |
| |
| | | | evans | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |